2014. augusztus 19., kedd

Top 5 kapcsolat, ami gyűlölködéssel indult - szerintem

Lassan kezd klisévé válni, hogy két ember között annyira izzik a levegő, és olyan jól illenek, mégis valamilyen okból kifolyólag rühellik egymást. Ez lehet fizikai kontaktus miatt, vagy a másik személyisége miatt, de valahogy minden jobbra fordul, és egy új OTP-t (one truly pairing = álompár ) szerzünk be. Attól függetlenül, hogy egyre több helyen találkozni vele, még nem untam meg, élvezem, hiszen ilyenkor igen csípős szóváltások hangzanak el.(enyhén spoileres lehet)



Íme, ők, az én kedvenceim: 


#5. helyezett:

Maxon és America - Párválasztó trilógia


Americáról tudni kell, hogy nagyon szerette Aspent, és megszakadt a szíve, hogy ott kellett hagyni, azonban a jóképű herceg, Maxon, közeledni kezdett felé, ami nem igazán tetszett a lánynak, és hangosan kioktatta a fiút. Mégis valahogy illenek egymáshoz, nagyon édes párocska lett a folyton civakodó párból.



#4. helyezett:

Day és June - Legend trilógia


June, úgy kereste Day-t, hogy meg kell ölnie, hiszen meggyilkolta a testvérét. Amikor azonban közel kerülnek egymáshoz, és nem ismerik a másik személyiségét, valamint, hogy ki kicsoda, csak úgy izzik köztük a levegő.



#3. helyezett:

Jace és Clary - Végzet Ereklyéi sorozat


Hihetetlenül nyilvánvaló volt, hogy össze fognak jönni, mégis úgy ellenségeskedtek egymással, és nem kívántak egymás közelében lenni. Pedig ANNYIRA összeillenek. (Imádom ezt az aranyos képet róluk)



#2. helyezett:

Jericho és Mac - Tündérkrónikák sorozat


Olyan mértékben sisteregtek közöttük a lapok, hogy féltem meggyullad a könyvem. Kész robbanás lesz, ha egy szobában tartózkodnak. És vicces is lesz.



És akkor az első helyezett:

Daemon és Katy - Luxen sorozat

Mindenképpen ők lettek az elsők, imádom a könyvbeli civódásaikat, a párbeszédeiket, a csatáikat, és mégis ők az egyik kedvenc párosom. Nem véletlenül, hiszen őket egymásnak teremtették. 

És akkor íme egy kép rólam, amikor róluk beszélek:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése